12 aug. 2011

Oskuldens tid

Idag gör The Viktor Report-redaktionen debut i DN, som kolumnistvikarie för läsarfavoriten Hanna Hellquist på baksidan av Kultur/På stan-delen.

Med andra ord har den här morgonen börjat illa på många håll. Vår egen uppskattning är att var fjärde DN-läsare, det vill säga omkring 200 000 personer, under de senaste timmarna satt kaffet i halsen och brustit ut i en travesti på Gustaf Svenssons julaftonsklassiker "Vad är det här för jävla stolpskott, var fan är Arne Weise?".

Säkert en befogad fråga.

Hur som helst. Texten, där jag försöker göra upp med floskelfestivalen i svensk politik (jo, det handlar om SPRÅK, alltså är det KULTUR, tyst nu), finns inte online. Den som inte prenumererar kan förstås köpa tidningen som lösnummer - vilket är ett fynd även det. Kostar mindre än en bok, men innehåller ungefär lika många ord och betydligt fler bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

The Viktor Report har för avsikt att vara en interaktiv blogg. Dock förbehåller vi oss rätten att helt godtyckligt ta bort kommentarer som på ett eller annat sätt inte faller upphovsmannen i smaken.

Med andra ord har du full rätt till din åsikt, så länge den inte kontrasterar allt för mycket med vår.