27 maj 2011

Ny delseger i kriget mot livsstilsterrorismen


I samband med några händelser i vintras förklarade The Viktor Report att alla partier nu hade ett val att göra: Antingen var de med oss, eller så var de med livsstilsterroristerna. Samt att varje partiledning som fortsatte att stödja eller upplåta plats åt dåraktiga förmyndaridéer i fortsättningen skulle betraktas som en fientlig makt.

Diskussionen om en extra chockskatt på lådvin har aktualiserat frågan igen, och vi kan i och med detta dra vissa slutsatser:

Folkpartiet, Kristdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet stöder förslaget och är därmed legitima mål för så kallade preemptive strikes (obs – utföres lämpligen i valbåset, ingen annanstans). Moderaterna och Socialdemokraterna sluter däremot upp i den frihetliga alliansen, vilket bör räcka till seger i just den här striden.

Återstår dock för Moderaterna att lämna ut det där borgarrådet bakom Norra Djurgårdsstaden-projektet. Förslagsvis till något lifestyle-Guantanamo i Täby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

The Viktor Report har för avsikt att vara en interaktiv blogg. Dock förbehåller vi oss rätten att helt godtyckligt ta bort kommentarer som på ett eller annat sätt inte faller upphovsmannen i smaken.

Med andra ord har du full rätt till din åsikt, så länge den inte kontrasterar allt för mycket med vår.