27 apr. 2011

Här är er kanal, SD!


Under morgonen nås vi av nyheten att Sverigedemokraterna ska starta tv-kanal. Den första tanken är naturligtvis oro – finns det en framtid för den politiska satiren efter detta? Kommer all politisk humor att bli onödig?

Vid lite eftertanke framstår dock det resonemanget som lite väl egoistiskt. Eftersom The Viktor Report vill vara en generös blogg så önskar vi istället SD all lycka med satsningen, och dessutom vill vi gärna ge en hjälpande hand i planeringen.

Att nyhetssändningarna kommer att handla om invandrares brottslighet kan vi nog vara säkra på. För att kanalen ska bli framgångsrik och nå en stor publik krävs dock, som SVT så ofta pratar om, ett bredare utbud av program. Därför kommer här några spontana förslag på underhållningssatsningar i SDTV.

* * * * *

Så mycket sämre
Ett antal förbittrade gubbar, alla välkända i sitt grannskap, samlas i ett hus för att berätta varandras historier om samhällsutvecklingen sen 1950-talet.

Ovänner
En dramakomedi om en sverigedemokratisk lokalavdelning i uppror.

Så ska det inte låta
Musikfrågesport som går ut på att identifiera och avfärda låtar med fler än en kulturell influens.

Dokument Bakifrån
Mer eller mindre researchade dokumentärer om 50-talets svunna guldålder. Två varje dag.

2 män & 1/2 kvinna
En procentuell komediserie om SD:s väljarbas.

Uppdrag: Förvanskning
Fem personer tävlar om vem som kan konstruera det mest orimliga förslaget till statsbudget. Vinnaren får 40 000 miljarder.

Fadergalan
En insamlingsgala till förmån för människorna som verkligen behöver det: De pursvenska familjefäder som byggde landet.

Vad blir det för hat?
Panelprogram på söndagar där man bestämmer vilken folkgrupp som utgör det allvarligaste hotet mot rikets existens under just den kommande veckan.

101 sätt att åka ur en svensk asylprövning
Nyanlända flyktingar svarar på frågor om svenska väsentligheter, som hembygdskulturen i Blekinge. Den som svarar fel skickas med vattenkanon till Afghanistan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

The Viktor Report har för avsikt att vara en interaktiv blogg. Dock förbehåller vi oss rätten att helt godtyckligt ta bort kommentarer som på ett eller annat sätt inte faller upphovsmannen i smaken.

Med andra ord har du full rätt till din åsikt, så länge den inte kontrasterar allt för mycket med vår.