11 apr. 2011

JUHOLT ERKÄNNER: VILL MÖRDA DIN KATTUNGE


Det måste verkligen ha bränt till i fingrarna hos Expressens redigerare när de såg intervjun med Håkan Juholt i söndagens Agenda. Äntligen! Bingo!

Seriöst nu. Detta jävla rut-avdrag. Överallt, i alla medier, i alla analyser, i alla rubriker. Dygnet runt.
Oavsett om man tycker att avdraget är en bra idé eller en dum idé så är den här bloggen alldeles övertygad om att den genomsnittliga väljaren har 100 andra frågor före på intresselistan när hon eller han väljer parti.

Brottsligheten?
Skolan?
Statsfinanserna?
Vården?
Integritetsfrågor?
Miljön?
Kollektivtrafiken?
Bostadssituationen?
EU?
Fiskekvoterna i sydöstra Storsjön?

Men nej – svensk politik har numera två huvudsakliga konfliktytor, beroende på vilken typ av politiska medier man konsumerar. Rut-avdrag (vanliga medier) eller problemet med Sveriges snara undergång till följd av ockupation från jihadistiska gruppvåldtäktsmän (främlingsfientliga nätmedier).

En av ovan nämnda medietyper växer förresten i popularitet, medan den andra inte gör det. Hur mycket vi än försöker kan vi inte utesluta att det finns ett samband.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

The Viktor Report har för avsikt att vara en interaktiv blogg. Dock förbehåller vi oss rätten att helt godtyckligt ta bort kommentarer som på ett eller annat sätt inte faller upphovsmannen i smaken.

Med andra ord har du full rätt till din åsikt, så länge den inte kontrasterar allt för mycket med vår.